Training persoonlijke keuzehulp - middag Assen

Datum: 
donderdag, 10 oktober, 2019 - 13:00 tot 16:00
Locatie: 
De Schulp, Buizerdstraat 10, Assen
Schrijf je in   Exporteer
Beschrijving: 

Werken aan gezond leven bij kanker vanuit eigen regie

Vanuit de MMV zijn we bezig met een digitaal platform voor het werken aan gezond leven bij kanker vanuit eigen regie. We ontwikkelen een persoonlijke keuzehulp en daarnaast voor wie dat wil, de mogelijkheid om kennis en ervaring te delen in een onderzoekslab waarbij je eventueel ook zelf onderzoeker kunt zijn.

Dit najaar organiseren we verspreid door het land trainingen waarin je kennis kunt maken met de verschillende facetten van de persoonlijke keuzehulp, zoals het schrijven van je eigen actuele verhaal, het verzamelen van kennis, het geven van tips of het kiezen van je eigen zorgperspectieven.  Je kunt vanuit verschillende perspectieven werken aan gezondheid, zoals voeding, ontspanning, medische gesteldheid, beweging en investeren in een zorgomgeving die bij je past. Wat je ook inzet, het gaat er vooral om dat je vanuit eigen regie werkt aan gezondheid en de zorg kunt inzetten die je daarbij nodig hebt. De keuzehulp biedt veel mogelijkheden en je kiest zelf wat je wel of niet gebruikt.

De training is deels digitaal. Laptop of ipad mee nemen is fijn, maar niet noodzakelijk om deel te kunnen nemen. We bespreken en oefenen de verschillende facetten van de keuzehulp. We hopen dat het kan helpen bij het ordenen van je eigen proces en je eigen keuzes.

De training wordt gegeven op 10 oktober in Assen. Er is ruimte voor een groep in de middag en in de avond. 

Toegang tot deze training is gratis. Wel opgave vooraf noodzakelijk via cb@mmv.nl. Geef hierbij duidelijk aan of u zich opgeeft voor de middaggroep of voor de avondgroep. 

Evenement aanmelden