DiVitaal 262 *Trends in 2019 die als muziek in de oren klinken

            

            
            

klik hier voor de webversie

Allereerst wens ik u en de uwen een gelukkig en gezond 2019. Helaas kun je geluk niet afdwingen  en gezondheid evenmin maar je kunt er zelf wel heel veel aan doen (en laten). Veel mensen denken dat ziekte en gezondheid uit de lucht komen vallen maar zie het tij kentert. Deze nieuwsbrief maakt melding van trends die u en mij als muziek  in de oren klinken. We gaan aan de kiemgroenten, paddenstoelen en gefermenteerde  groenten. Zodat we volgend jaar tegen een groeiend aantal mensen kunnen zeggen: Een jaar toegewenst waarin u zelf opnieuw veel bijdraagt aan uw eigen gezondheid.

Jan van Klinken

Na vijf jaar nog in leven dankzij virus

Medici staan vrij machteloos tegenover hersentumoren maar er gloort hoopt. Het Rotterdamse Erasmus MC verlaat zich niet op chemo of bestraling maar op verkoudheidsvirussen. De behandeling bestaat uit het in de hersenen spuiten van een bewerkt verkoudheidsvirus, dat alleen maar de kwaadaardige cellen aanpakt en de gezonde hersencellen heel laat. 

lees verder

            
(advertentie)

2019 jaar van kiemgroenten en paddenstoelen 

Wat het nieuwe jaar ons brengt? Kiemgroenten, vegan salade in plaats van frikandellen, drankjes zonder alcohol en niet te vergeten paddenstoelen. Kortom, we eten en drinken in het nieuwe jaar weer iets gezonder. Vooral kiemgroenten zijn voor uw gezondheid beregoed.  Ze bevatten tot 30 keer meer goede voedingsstoffen dan een volledig gekweekte groente.

lees verder

            
(advertentie)

Een maand lang zonder drank, wie doet mee?

De hele maand januari geen druppel alcohol drinken. Wie doet ermee? Gezondheidsnet.nl maakt het u iets makkelijker door een kalender met vinkjes beschikbaar te stellen. De beloning is groot. Geen alcohol drinken levert alleen maar voordelen op.

lees verder

            
(advertentie)
            
            

Verder:

Nog geen vaste lezer van MMV-magazine Uitzicht? Voor 35 euro ontvangt u 10 nummers per jaar, dat is slechts € 3,50 per nummer! Lees hier meer over dit aanbod