DiVitaal 263 *Voor nog geen tientje naar Gezondheidsbeurs

            

            
            

klik hier voor de webversie

Een ding weten we zeker: als een ziekenhuis een middel zou ontwikkelen dat kanker voorgoed de wereld uit helpt, zal geen enkel farmaceutisch concern belangstelling tonen. Dan valt er namelijk niets meer aan kanker te verdienen. Het klinkt bot maar het is wel de werkelijkheid. De farmaceutische industrie is in zieke patiënten geïnteresseerd, niet in gezonde. Het draait bij de pillenboeren alleen maar om de harde pegels. Wie dat wat overdreven vindt, moet in deze nieuwsbrief vooral het bericht lezen over het Novartis-concern uit Bazel. Zum kotzen, zoals dat daar zouden zeggen. 

Jan van Klinken

(advertentie)

Voor nog geen tientje naar Gezondheidsbeurs

De Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht zit er weer aan te komen. U kunt er voor de helft van de prijs naartoe. Dat kan als u lid bent van MMV. Het enige wat u hoeft te doen, is de actiecode MMV invoeren als u uw kaarten besteld. U betaalt dan geen € 20,- maar slechts € 9,95 per ticket. 

lees verder

            
(advertentie)

Krekel en sprinkhaan maken jacht op kroket en frikandel

Even een vette hap halen raakt uit de mode. Op de vakbeurs Horecava 2019 moeten de kroketten en frikadellen met een lampje worden gezocht. Gezonde voeding verovert de snacktempel. Gehaktballen van champignons en hamburgers van sprinkhanenvlees doen hun intrede in de horeca.

lees verder

(advertentie)

Korting MMV-leden bij thermografie

Leden van MMV krijgen in de maand januari (2019) een korting van € 25,- op een borstonderzoek met thermografie bij de organisatie De Groene Zuster. Die is maar liefst op 19 locaties in ons land en in België vertegenwoordigd. De keuze voor thermografie is heel persoonlijk. Thermografie is een onderzoekstechniek die gebruikt maakt van infrarood. De medische camera brengt temperatuursverschillen in de borsten in kaart. 

lees verder

            
(advertentie)
            
            

Verder:

Nog geen vaste lezer van MMV-magazine Uitzicht? Voor 35 euro ontvangt u 10 nummers per jaar, dat is slechts € 3,50 per nummer! Lees hier meer over dit aanbod