DiVitaal 8 - *Moerman in de ether *Let op paddenstoelen *MMV trekt aandacht

Bent u lid van MMV en vraagt u zich af waar de nieuwe (en vernieuwde) Uitzicht blijft? Hij is in aantocht. Volgens de planning ligt hij dinsdag 28-1 a.s. bij u in de bus. MMV is veranderd van bezorger. Voortaan wordt hij niet meer op zaterdag maar op dinsdag afgeleverd. De inhoud is zoals u gewend bent een boeiende mix. Veel leesplezier alvast. Geen lid? Voor 29 euro bent u dat al en ontvangt u tien keer per jaar dit boeiende en informatieve blad.


Jan van Klinken, webredacteur.

Moerman in de ether

Omroep Vlaardingen is natuurlijk niet te vergelijken met landelijke omroepstations. Maar Vlaardingen is voor MMV wel historische grond. Vandaar dat we deze week graag bereid waren om aan te schuiven in de studio van genoemde omroep om een uur lang te praten over Cornelis Moerman, zijn revolutionaire benadering van kanker en de betekenis van zijn therapie in deze tijd. Aan het woord kwamen man-van-het-eerste uur Cor van Groningen, MMV-ambassadeur Marlie Hillekens (haar moeder verlengde haar leven met 40 jaar dankzij de Moermantherapie) en redacteur Jan van Klinken. U kunt de uitzending via MMV.nl terugluisteren.

lees verder

Let op paddenstoelen

De ontwikkelingen op het terrein van de niet-toxische tumortherapie staan bepaald niet stil, zo bleek de afgelopen tijd nog eens nadrukkelijk. Denk alleen maar aan de groentepil van vorige week. Andere veelbelovende antikankermiddelen uit de natuur die steeds meer in de schijnwerpers komen te staan, zijn kurkuma en paddenstoelen. Over kurkuma graag een volgende keer, wat paddenstoelen betreft is er nieuws uit de VS. Let op: daar gaan we nog veel van horen. In het weblog vindt u een uitgebreider bericht. Andere onderwerpen in het blog van week 4:
- Fabrikanten verkopen suikerpraatjes
- Zoete misleiders
lees meer

MMV op gezondheidsbeurs

MMV trekt de aandacht op de Nationale Gezondheidsbeurs. Vrijdag 24 januari ging de beurs van start. MVV neemt dit jaar voor het eerst deel. We waren erbij en stelden een eerste impressie samen.
lees meer

Doorsturen

U kent vast wel iemand uit uw omgeving die is geïnteresseerd in informatie die ons helpt onze vitaliteit, onze weerstand en ons zelfhelend vermogen te versterken. Ideetje: stuur deze nieuwsbrief naar haar of hem. Dit kunt u gewoon doen vanuit uw email programma met de knop doorsturen!