Hulplijn

MMV is aangesloten bij Infolijn-AG: 088-2424240 

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies voor een veilige en zinvolle alternatieve dan wel aanvullende aanpak van uw gezondheidsproblemen?

De Infolijn-AG informeert u vanuit het consumentenbelang omtrent de mogelijkheden en risico's van de diverse behandelwijzen.
De mensen van deze Infolijn verstrekken betrouwbare adressen van artsen en therapeuten voor homeopathie, acupunctuur, natuurgeneeskunde enzovoorts.

   

De mogelijkheden zijn legio. Zij willen u graag helpen zoeken naar een voor u geschikte behandelwijze en een bekwame arts of therapeut die deze toepast en doen dit het liefst telefonisch.
 
De mensen van de Infolijn doen hun best om alle werkdagen van 10-17 uur en op maandag van 19-21 uur voor u klaar te zitten. Als dat een keer niet lukt, krijgt u een boodschap te horen en hopen we dat u later nog een keer wilt bellen. Deze dienst wordt geleverd met een minimaal budget en uitsluitend met inzet van gemotiveerde vrijwilligers. 
N.B.: Wanneer u advies wilt over aanvullende therapie bij psychische problemen, gezin of spiritualiteit dan kunt u het beste terecht bij de deskundige op dat terrein, die doet in principe elke maandagavond dienst van 19: 00 uur tot 21:00 uur.
 
U kunt uw vraag ook mailen, maar dat duurt langer en de ervaring leert dat er dan altijd meer informatie nodig is! Geef in elk geval uw postcode als u advies wilt over een geschikte behandelaar.
 
Als er een storing op de lijn is, wilt u dat dan s.v.p. hier melden! storing@infolijn-ag.nl
N.B.: sommige providers geven ten onrechte de boodschap dat de lijn "niet bereikbaar" of "niet in gebruik" is, terwijl de lijn slechts  "in gesprek" is. Wilt u het dus eerst een paar keer proberen voordat u alarm slaat? Bij voorbaat dank.
 
Meer weten over de infolijn? Klik hier

Voor patiëntenbegeleiding in uw omgeving kunt u het centraal bureau van MMV bellen, telnr. (0347) 34 69 55 (maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 14.30 uur).