Je kunt meer doen tegen kanker dan je denkt!

Je kunt meer doen tegen kanker dan je denkt!

 

Je kunt meer doen tegen kanker dan je denkt. Aldus de arts Hans Moolenburgh die aan MMV is verbonden. Hij heeft tientallen jaren kankerpatiënten behandeld met behulp van gezonde voeding en supplementen. Met veel succes! Daarbij deed hij een schat aan ervaringen op en  zo is hij tot zijn  uitspraak gekomen.

MMV deelt zijn uitspraak volledig. De ervaringen van talloze patiënten die in de loop der jaren door ons blad Uitzicht zijn geïnterviewd, laten overduidelijk zien dat de wereld niet ophoudt bij de muren van het ziekenhuis. In voorbeeldfilmpjes op onze website komen mensen aan het woord die verder gingen dan de reguliere therapie. Centraal bij hun complementaire behandeling stond en staat een gezonde leefwijze. Dat zij nog steeds leven, hebben ze mede daaraan te danken. Goed voor u om te weten is dat er nog veel meer van die filmpjes aankomen.

Expertise

MMV heeft heel veel expertise in huis als het gaat over een gezonde leefwijze. Die kennis is opgebouwd in een periode van zo’n 30 jaar. Als u kanker heeft, is het dan ook van groot belang dat u van onze inzichten, ervaringen en adviezen kennis neemt.

Uitgangspunt bij de behandeling van kanker is dat u in de eerste plaats de reguliere route volgt, al zal MMV een andere keuze in principe altijd respecteren. De keuzevrijheid van de patiënt staat bij MMV voorop.

Wie kiest voor een reguliere behandeling en tegelijkertijd of aansluitend de Moermantherapie wil volgen, krijgt van MMV het dringende advies zich te laten begeleiden door een complementaire arts, bij voorkeur een NTTT-arts of een arts die is aangesloten bij een vergelijkbare organisatie.

Boek

Een boek dat we u zonder meer kunnen aanbevelen, is dat van de arts die we zojuist noemden, Hans Moolenburgh. De titel van zijn boek zal u niet verbazen: U kunt meer dan u denkt. In zijn laatste boek U kunt veel meer dan u denkt gaat hij vooral in op het verschijnsel dat de gezondheidsituatie onder kinderen verslechtert.  

Natuurrijk leven

Ook als u meer wilt weten over een gezonde leefstijl ter voorkoming van ziekten, bent u bij ons aan het goede adres. Met name het website-onderdeel Natuurrijk Leven biedt u de nodige informatie, adviezen, recepten en adressen.

Op uw gezondheid!

Presentatie Moolenburgh tijdens kennismakingsdag nieuwe MMV-leden in 2012

Interviews: In Trouw  en in MMV-magazine Uitzicht 2011, nrs. 8 en 9

Boek  (o.a.)  "U kunt meer doen dan u denkt"