MMV-aanpak in één minuut

Bent u kankerpatiënt? Dan is de Moermantherapie een echte aanrader. Die helpt u bij het doorstaan van reguliere therapieën en bevordert de kwaliteit van leven.  Ook laat de ervaring van MMV in 40 jaar helder zien dat tientallen patiënten hun ziekte dankzij de Moermantherapie hebben overleefd.  Kortom, zowel voor patiënten die een reguliere behandeling ondergaan als voor patiënten die daar om eigen redenen van afzien, is de Moermantherapie heel vaak van grote betekenis. 

Extra groenten

De Moermantherapie houdt in dat u een streng dieet volgt. Streng in die zin dat u een aantal voedingsmiddelen (suiker bijvoorbeeld) moet laten staan en met name extra groenten op het menu moet zetten. Of u dan nog wel lekker eet? Nou, wat dacht u! De tijd dat het minder lekker was,ligt ver achter ons. Er zijn tegenwoordig zelfs volgers van het dieet die nooit meer iets anders willen.  Het dieet wordt aangevuld met een select aantal supplementen. Dat dient eigenlijk altijd te gebeuren onder begeleiding van een deskundige arts. Ook uw mind, uw geestelijke weerbaarheid, is van belang. Die krijgt bij een behandeling conform Moerman ook de nodige aandacht.

Meer info? Bel dan naar  onze infolijn  088-2424240 of lees verder op deze website. Een informatiepakket aanvragen kan natuurlijk ook. Ga naar het contactformulier of bel naar 0347-346955  (ma-do van 10.00 tot 14.30 uur)

Onthoud één ding: u kunt veel meer dan u denkt in uw strijd tegen kanker!

Bent u geen  kankerpatiënt maar wilt u juist uw best doen om dat niet te worden? Ook dan heeft MMV een belangrijk verhaal voor u. Dankzij 40 jaar expertise en ervaring.

Destijds werden we uitgelachen als we zeiden dat voeding ertoe deed. Tegenwoordig is het verband tussen voeding en gezondheid gelukkig breed erkend. Maar  wat is precies gezonde voeding? En wat is een gezonde leefstijl? Moet u ook nog voedingssupplementen slikken? En zo ja, welke? Dáárover gaat het verhaal van MMV! 

Basisinformatie op deze website

Gezonde leefstijl      Dat doet voeding      Moermantherapie      Je kunt meer doen dan je denkt!     De Natuurrijke Keuken      Ervaringen van patiënten